Curs Agent Gardă de Corp

Federația Română Bodyguard deschide înscrierile la cursul autorizat de Ministerul Muncii și Justiției și Ministerul Educației Naționale pentru obținerea Certificatului Agent Gardă de Corp, conform NC/COR 541404.

Domeniul Close Protection (Operator VIP- agent gardă de corp) este într-o ușoară dezvoltare pe piața românească, dar are rezonanță puternică pe piața externă. Un domeniu fragil cu asumări enorme, ce necesită o pregătire riguroasă și adecvată.

Cursul este structurat pe două module, a câte 5 zile fiecare modul, primul curs fiind anunțat pentru perioada 16-21 aprilie 2019. Pe lângă seminariile ce vor fi prezentate la curs și tematiciile atent alese, cursul îl va avea printre instructori și pe Ovidiu Olariu, unul dintre puținii români care au predat în ISA Israel- una dintre cele mai puternice academii de profil din lume.

Pentru mai multe informații privind înscrierea și actele necesare, vă rugăm să consulați paginba dedicată acestui curs de la link-ul de mai jos:

Curs Agent Gardă de Corp